Hirdetés 2020.11.08.

  1. Huszonnégy órán át imádkozunk hazánk lelki megújulásáért november 22-én, szerdán a 8 órás szentmise után csütörtökön 8 óráig. Ez idő alatt bármelyik órában lehet jönni és engesztelni a bűneinkért megbántott Jézus Szívét a templomba.
  2. A többletengesztelő imaóránkat november 12-én, csütörtökön a 6 órás szentmise után imádkozzuk huszonnegyedik alkalommal.
  3. A Fatimai Szűzanya tiszteletére imádkozunk november 13-án, pénteken a 8 órás szentmise után. Szeretettel várjuk a Szűzanya tisztelőit.
  4. November 14-én, szombaton 14 – 16 óráig „Szüntelen Pünkösd”. Dicsőítést Török István, Tanítást Nemes Kálmán teológus végzi: Isten útján címmel, majd közbenjárás.
  5. Harmonikus Család Csoport szervezésében november 14-én, szombaton 16 órától Konfliktusok a családban címmel megoldások megbeszélése a vírus okozta helyzetben. Binderné Berkecz Mária családterapeuta vezetésével keresünk megoldásokat a generációk közötti, helyzet adta nehézségek megoldására. Egyedül nevelő szülőket, és nehéz helyzetben lévő családokat is szeretettel várunk a „társadalmi együttélés” javítása c. projektünk részeként megrendezésre kerülő alkalmon. Szeretettel várjuk az érdeklődőket.
  6. Megköszönöm azoknak, akik ez évi egyházi hozzájárulásukat rendezték, akik még nem kérem, szentmisék után vagy az irodai időben tegyék meg.
  7. A kórház kápolnájában a járvány ideje alatt nincs szentmise, helyette a Jézus Szíve templomban vehetünk részt szentmisén.
  8. Az 52. Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszusra készülve az Agrárminisztérium /DR. Nagy István/ jóvoltából egyházközségünk két rózsatövet kapott, amelyet most a szentmise után elültetünk a plébánia kertjében, a kereszt mellé. E a jelképes cselekedet célja hogy minél több emberhez eljusson a Kongresszus híre, és az arra való készület. Kérem az áldás után jöjjünk ki a kertbe és elültetjük, alatta egy rózsafüzért elmondunk a kongresszus előkészületeiért.

Jövő heti miserend

Jézus Szíve templom

November 8. vasárnap8 óraÉvközi 32. vasárnaporgonás mise
November 8. vasárnap17 óraÉvközi 32. vasárnaporgonás mise
November 9. hétfő17 óranépénekSzent József tiszteletére
November 10. kedd17 óranépénekCsalád testi-lelki gyógyulásáért, sebek begyógyuljanak
November 11. szerda8 óraorgonás mise
November 12. csütörtök8 óraorgonás miseCsalád testi-lelki gyógyulásáért, sebek begyógyuljanak
November 13. péntek8 óraorgonás mise
November 14. szombat17 óranépénekHálából a 29 évért, gyógyulásért, helyes útra találásért
November 15. vasárnap8 óraÉvközi 33. vasárnaporgonás miseP. János évf. +C. Júlia évf. +C. József +B. Julianna
November 15. vasárnap17 óraÉvközi 33. vasárnaporgonás mise

Kórház kápolna

(nincs szentmise)