Számodra mit jelent a harmonikus család?

Szerintünk fontos, hogy a szülők valóban társai legyenek egymásnak, akik meg tudják vitatni az egymással és a gyermekeikkel kapcsolatos problémáikat, és át tudják segíteni egymást a nehéz időszakokon.

Fontos, hogy a gyereknevelésben együtt tudjanak működni egymással és a nagyszülőkkel, hogy biztos családi hátteret teremtsenek a gyermekeiknek.

Hogy a gyerekek minden életkorban nyugodtan forduljanak a szüleikhez, és meg tudják velük beszélni az őket foglalkoztató problémákat. Hogy ne legyenek tabu témák.

Ezt viszont sok munka és odafigyelés árán lehet csak elérni.

A célunk az, hogy a csoport tagjai meg tudják beszélni egymással a családban felmerült problémáikat, hiszen ami az egyik családnál működik, az talán a másiknál is beválhat, vagy ötletet adhat, hogy milyen módon lehet kezelni az adott helyzetet.

Ha te is megosztanád tapasztalataidat, vagy meghallgatnád, mások hogyan oldják meg azokat a problémákat, amikkel naponta szembesülsz, akkor várunk egy kötetlen beszélgetésre. Bármikor nyugodtan csatlakozhatsz hozzánk.

A találkozóinkat kb. 3 hetente tartjuk. A kihelyezett plakátokon megtalálod a következő időpontot, de ha valamiért mégsem, akkor érdeklődj a következő elérhetőségen:

 

Juhászné Romhányi Csilla

06/30/2929-206

A program az EFOP-1.3.7-17-2017-00042 sz. pályázat támogatásával valósul meg.