Hirdetés 2018.11.25.

 1. A szentesi Karitász a rászorulók részére tüzelőre és fűtéstámogatásra gyűjt. Köszönettel fogadjuk a hívek pénzbeli hozzájárulását a templomban kihelyezett perselybe.
 2. Kárpátaljai Ferences Missziós alapítvány küldött egy köszönőlevelet az előző évi támogatásról, továbbra is kérik Kárpátalján élő magyar testvéreinket, támogassuk.  Pár csekk, ki van helyezve hátul a padon, el lehet vinni, melyen az adományt fel lehet adni.
 3. November 26. hétfő, kivételesen reggel 7 órakor lesz szentmise, a Jézus Szíve templomban.
 4. „Jézus Krisztus a kezdet és a vég, az Alpha és az Omega, a világmindenség Királya, aki jelen van az Oltáriszentségben. Őt fogjuk dicsőíteni az 52. Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszuson 2020-ban Budapesten.”
  Erre az ünnepre készülve 2018. november 24-én, Krisztus Király előestéjén ismét világméretű szentségimádásra hívtak bennünket. Ez alkalommal összejöttünk 17-en hódolni Krisztus Király előtt. Köszönöm azoknak, akik a megszokottól eltérően, mertek lépni és buzgólkodni, akik odafigyelnek a hirdetésre és készek áldozatot hozni az egyházért.
 5. November 25-én du. 15-16 óráig szentségimádás lesz Jézus Szíve templomban.
 6. December 1-én, szombaton 14 órától adventi koszorúkészítés lesz a gyermekeknek a plébánián. Gyertya, koszorú alap, zöld anyag lesz. Aki szebb és komolyabb gyertyákkal és díszekkel akarja megcsinálni, az hozzon magával.
  Délután 15 órára várjuk a kedves szülőket, nagyszülőket és az érdeklődőket Dr. Végh Erika előadására. Hogyan éljük túl a kamaszkort? Lehetőség lesz a témával kapcsolatos kérdések felvetésére, melyekre a doktornővel együtt kereshetjük a választ. A program a Jézus Szíve egyházközség Harmonikus Család Csoportjának szervezésében valósul meg.
 7. December 8-án 15 órára a gyermekeket várjuk karácsonyi készületként szentgyónásra és 16 órától szentmisére.
  December 9-én 8 órától Lackó Ferenc atya gyóntat és utána 9 órától a szentmisén prédikál a végén, mikulás ünnepség lesz.
 8. Szentmisék után kegytárgy, képeslap, könyv, és kalendáriumárusítás lesz.
Nap Hol Óra Mise szándék Mise
November 25.
Krisztus, a Mindenség Királya
Jézus Szíve 8 ó. +Mária, +Mihály, +Genowefa Wlaclaw élő családtagok gyógyulásáért Orgonás
Derekegyháza 11 ó. Elfelejtett szenvedő lelkekért /CsP7/
Kápolna 17 ó. Elfelejtett szenvedő lelkekért /CsP9/
November 26.
Hétfő
Jézus Szíve 7 ó. Népének
November 27.
Kedd
Jézus Szíve 17 ó. Népének
November 28.
Szerda
Jézus Szíve 7 ó. Orgonás
November 29.
Csütörtök
Jézus Szíve 7 ó. Népének
November 30.
Péntek
Jézus Szíve 7 ó. Orgonás
December 1.
Szombat
Jézus Szíve 17 ó. Orgonás
December 2.
Advent I. vasárnapja
Jézus Szíve 8 ó. Orgonás
Derekegyháza 11 ó. Elfelejtett szenvedő lelkekért /CsP7/
Kápolna 17 ó.