Hirdetés 2019. 01. 27.

 1. Az Emmausz kurzuson a résztvevők 42-en, az előadók és az ő segítőik 11-en voltak. Nagyon szép három nap volt. Hálásan köszönöm mindazoknak, akik részt vettek rajta és hagyták, hogy az Ige lángra gyújtsa a szívüket.
  Külön köszönöm a szervezésben Pintér János és felesége Katalin szervező munkáját és mindazoknak, akik segítettek a program lebonyolításában. Isten áldja meg a fáradozásukat.
  Legközelebb Jézus kurzus lesz, április 5-7-ig, és április 26-28-ig. Mivel ez öt napos, két hétvégére téve, így nem kell szabadnapot kivenni. Közte van három hét. Írjuk be a naptárba és tegyünk meg mindent, hogy eljuthassunk.
 2. Május 10-12-ig Isten szeretete kurzust tartja Beke Tünde-Lidia bencés harmad rendi szerzetes. Ezt is bejegyezhetjük a naptárba.
 3. Bibliaóra legközelebb január 31-én 16,30-kor lesz a plébánián.
 4. Február 2-án, szombaton Gyertyaszentelő Boldogasszony és a Szeretetláng ünnepén szeretettel várjuk a testvéreket imaórára a Jézus Szíve templomba szombaton 9 órára. Ezen a napon du. Pálosszentkúton regionális szeretetláng találkozó is lesz.
  Ezen a napon imádkozunk a szerzetesi hivatásokért. Az este 17 órakor kezdődő szentmisében gyertyát szentelek, hozzunk magunkkal, hogy otthonra is legyen megszentelt gyertyánk.
 5. Február 11-én, hétfőn 18 órakor a szentesi Műv. és ifj. Házban, a házasság hete keretében Dr. Korzenszky Richárd bencés szerzetes tart előadást: „Európa – családok nélkül?” címmel.
 6. Kérem azokat a gyerekeket, akik még nincsenek megkeresztelve, vagy valamelyik Szentség felvételére várnak, töltsék ki a jelentkezési lapot és adják le a hitoktatóknál.
 7. Szent Anna plébánia buszt indít Csíksomlyóra a pápalátogatásra. Jelentkezés február 3-ig. /Költségeket később tudnak mondani./
 8. Házasságra készülőket is kérem, időben jelezzék szándékukat.

Jövő heti miserend

Jézus Szíve templom

Január 27. vasárnap8 óraÉvközi 3. vasárnaporgonás miseElfelejtett szenvedő lelkekért. /CsP 33/
Január 28. hétfő17 óra„Klementina” 1. Az ártatlan JÉZUS elfogatása tiszteletére bemutatva, Gyenes Károlyné +Ambrus Etelka l. ü.
Január 29. kedd17 óranépének2. Az ártatlan JÉZUS elítélése, tiszteletére bemutatva
Január 30. szerda7 óraorgonás mise3. Az ártatlan JÉZUS kigúnyolása tiszteletére bemutatva
Január 31. csütörtök7 óranépének4. Az ártatlan JÉZUS Sebei, fájdalma és halála, tiszteletére bemutatva
Február 1. péntek7 óraorgonás mise5. Az ártatlan: JÉZUS eltemetése tiszteletére bemutatva
Február 2. szombat17 óraGyertyaszentelő Boldogasszony ünnepeorgonás mise6. JÉZUS feltámadása és mennybemenetele tiszteletére bemutatva
Február 3. vasárnap8 óraÉvközi 4. vasárnaporgonás mise

Kórház kápolna

Január 27. vasárnap17 óraÉvközi 3. vasárnaporgonás miseElfelejtett szenvedő lelkekért /CsP 35/
Február 3. vasárnap17 óraÉvközi 4. vasárnaporgonás mise

Derekegyházi kápolna

Január 27. vasárnap11 óraÉvközi 3. vasárnaporgonás miseElfelejtett szenvedő lelkekért /CsP 34/
Február 3. vasárnap11 óraÉvközi 4. vasárnaporgonás miseElfelejtett szenvedő lelkekért /CsP 36/