Hirdetés 2019.06.02.

 1. Megköszönöm a 24 órás szentségimádás résztvevőinek az áldozatát, imáját, kitartásukat.
 2. Köszönöm a szülőknek, hogy Jézushoz segítették a gyermekeiket, kívánom, hogy a hűség kegyelme életük végéig kitartson és megtartsa őket Isten szeretetében.
 3. Június 3-án, hétfőn délelőtt 9 órára szeretetláng imaórára hívjuk a testvéreket.
 4. Június 5-én, szerdán 16.30-kor NCD találkozó lesz, várjuk az egyházközségért tenni várókat.
 5. Június 8-án, szombaton és minden hétvégén, szombaton, az esti szentmise után szentségimádást tartunk. Várom mindazokat, akik valamilyen kurzust elvégeztek, egy lehetőség arra, hogy egy újabb imacsoport létrejöjjön és növekedni tudjunk az imában és az Istenszeretetben.
 6. Június 7-8.: Regionális Karizmatikus Találkozó. A PUSZTÁN ÁT
  • Virrasztás, Szentmise, gyóntatás, dicsőítés, szentségimádás, tanítás és tanúságtétel. Szombaton a program 9 órától 17 óráig tart.
  • Helyszín: Piarista templom, 6724 Szeged, Bálint Sándor u. 14. (a rókusi Tesco mögött)
  • Előzetes jelentkezés nincs. Az ebéd batyus jellegű lesz.
 7. Jövő vasárnap, június 9-én a pünkösdi gyűjtést a püspökségre küldjük.
 8. Három napos lelkigyakorlat lesz Kunszentmártonban pályázatunk keretében:
  június 14-16-ig /péntektől vasárnapig/ Dr. Gál Péter atya vezetésével. Minél előbb kérjük a jelentkezést, mert a szervezéshez tudni kell a létszámot. Köszönöm a megértésüket.
 9. Június 23-án Úrnapja lesz, ezen az ünnepen az elsőáldozók szórják a virágszirmot az Úrnapi körmenetben. Kérném hogy, virágszirmot gyűjtsünk erre az alkalomra.
 10. Június 24-én kezdődik a gyerektábor, várjuk a gyerekek jelentkezését. A hitoktatókat kérem, hívják a gyerekeket, és dolgozzanak ki olyan programokat, amely által a gyermekek felüdülnek. Éljünk a pályázat adta keretekkel és használjuk ki a pályázat adta lehetőséget.
 11. Június 28-án, pénteken Jézus Szíve búcsú, egyházközség ünnepe, szentmise 18 órakor. Ünnepi beszédet mond: Mészáros Domonkos. /Könyv és kegyszerárusítás is lesz./
 12. Június 29-én, szombaton lelki nap. Vezeti: Mészáros Domonkos.
  • I. előadása: 9 órakor. Országunk megújulása az Oltáriszentségben
  • II. előadás: 10.30 órakor. Elmélkedés a Szűzanyáról

Jövő heti miserend

Jézus Szíve templom

Június 2. vasárnap8 óraUrunk mennybemeneteleorgonás miseTimea és Tamás boldog és gyümölcsöző házasságáért, András gyógyulásáért.
Június 3. hétfő18 óraIbolya leánya, Ibolya és gyermekei András, Márton problémáik megoldásáért, megkülönböztetés ajándékáért.
Június 4. kedd18 óranépénekIbolya leánya, Ibolya és gyermekei András, Márton problémáik megoldásáért, megkülönböztetés ajándékáért.
Június 5. szerda7 óraorgonás mise
Június 6. csütörtök7 óranépénekIbolya leánya, Ibolya és gyermekei András, Márton problémáik megoldásáért, megkülönböztetés ajándékáért.
Június 7. péntek7 óraorgonás mise
Június 8. szombat18 óraorgonás mise
Június 9. vasárnap8 óraPünkösdvasárnaporgonás mise+H. István lü. 17. évf. + és élő cstg.

Kórház kápolna

Június 2. vasárnap18 óraUrunk mennybemeneteleorgonás miseIbolya leánya, Ibolya és gyermekei: András, Márton problémáik megoldásáért, megkülönböztetés ajándékáért.
Június 9. vasárnap18 óraPünkösdvasárnaporgonás miseA Szentlélek kiáradásáért