Hirdetés 2019.07.21.

 1. ISKOLATÁSKA MENTÉS: A karitász szervezésében az őszi iskolakezdés megkönnyítéséhez gyűjtünk jó állapotú iskolatáskákat, tolltartókat, tanszereket. Adományokat ide a Jézus Szíve plébániára hozzuk és a karitász tagjai gondoskodnak a szegényekhez való eljuttatásáról.
 2. Július 21-én 10 órakor, Kármelhegyi Boldogasszony búcsú kunszentmártoni Magyarok Nagyasszonya Kápolnában. Szentmise után lehetőség lesz a Skapuláré felvételére.
 3. Július 24-én, szerdán 8 órától kezdődik a kápolnában a szentségimádás, csütörtök reggel 8 óráig tart. Csütörtökön reggel 6 órakor lesz a szentmise a kápolnában.
  Szent Anna Templom búcsúja 2019. július 27-én délelőtt 10 órakor lesz. Várnak szeretettel bennünket.
 4. Szeretetláng Fesztivál; Bp., Máriaremetén augusztus 31-én. Fő előadó: Mijo Barada. A nap központi témája: AZ OLTÁRISZENTSÉG. Pályázat támogatásával elmegyünk, lehet rá jelentkezni.
 5. 2019. október 26-án, szombaton tartják a Magyar Katolikus Karizmatikus Megújulás 28. Országos Konferenciáját az újpesti Jégpalotában. Arra vagyunk kíváncsiak, hogyan hoz a Szentlélek dinamizmust és kreativitást napjainkban az új generáció hite által. Főelőadónktól, Hodász Andrástól megtérésre és prófétai életstílusra szólító friss üzenetet várunk, Mohos Gábor atyától, a legifjabb magyar püspöktől pedig prófétai szavakat a szentmisében!
  Kedvezményes jegyek árusítása: október 1-ig 2400 Ft az ár, ezután és a helyszínen 2 800 Ft. 16 éves kor alatt a belépés ingyenes.
  Erre a találkozóra pályázat támogatásával elmegyünk, a jelentkezéseket várjuk. A sekrestyében vagy Piti Magdolnánál lehet jelentkezni.
 6. Egyházmegye hivatásgondozó programja, 2019. augusztus 16-18-ig, Ópusztaszeren. 15 és 20 év közötti fiúkat várunk az ún. Pusztai Napokra, mely egy lelki hétvége lesz fiúk számára. A Pusztai Napok víziója az, hogy mély hit nélkül nem teremnek hivatások. A táborban olyan közeget teremtünk, mely férfi mintát és közösséget ad a hitben. Várják a fiatalok jelentkezését.
  Kovács Zoltán hivatásreferens, káplán.
 7. Elhunyt szeretteinkért és élőkért is lehet szentmise szándékot kérni.

Jövő heti miserend

Jézus Szíve templom

Július 21. vasárnap8 óraÉvközi 16. vasárnaporgonás miseMárton és András szabadulásáért, gyógyulásáért, világosságért, védelemért, Szentlélek vezetéséért és jó feleségért.
Július 22. hétfő18 óranépének+Magdolna édesanyáért és a családtagokért
Július 23. kedd18 óranépének+Sz. János évf. +F. Anna évf., 100. születésnap
Július 24. szerda7 óraorgonás miseÉlő Mihályért születésnapján
Július 25. csütörtök
Július 26. péntek7 óraorgonás miseO. K. István családjáért, gyógyulásért és megtéréséért, Marian gyógyulásáért
Július 27. szombat18 óraorgonás miseMárton és András szabadulásáért, gyógyulásáért, világosságért, védelemért, Szentlélek vezetéséért és jó feleségért.
Július 28. vasárnap8 óraÉvközi 17. vasárnaporgonás mise+Tamás Lajos +D. Anna +Unokái: Tündike és Lolika

Kórház kápolna

Július 21. vasárnap18 óraÉvközi 16. vasárnaporgonás mise
Július 25. csütörtök6 óranépénekBenő családjáért, édesanyjával való kapcsolatáért, meg nem született testvéreiért.
Július 28. vasárnap18 óraÉvközi 17. vasárnaporgonás mise