Hirdetés 2019.07.28.

 1. Megköszönöm a szentségimádás résztvevőinek az áldozatát, imáját, amelyet az ország javára ajánlottak fel.
 2. Augusztus 1-jén, csütörtökön a Bibliaóra elmarad, de szentségimádás 6 órakor meg lesz tartva és utána dicsőítő éneklés lesz egy fél óra.
 3. Szegedi Alsóvárosi Ferences Templom búcsúja, 2019. augusztus 3-án és 4-én. Évszázadok óta a Dél-Alföld egyik jelentős vallási ünnepe. Szeretettel hívnak és várnak bennünket.
 4. Szeretetláng Fesztivál; Bp., Máriaremetén augusztus 31-én.
  Fő előadó: Mijo Barada. A nap központi témája: AZ OLTÁRISZENTSÉG
  Pályázat támogatásával elmegyünk, lehet rá jelentkezni.
 5. 2019. október 26-án, szombaton tartják a Magyar Katolikus Karizmatikus Megújulás 28. Országos Konferenciáját az Újpesti Jégpalotában.
  Arra vagyunk kíváncsiak, hogyan hoz a Szentlélek dinamizmust és kreativitást napjainkban az új generáció hite által. Főelőadónktól, Hodász Andrástól megtérésre és prófétai életstílusra szólító friss üzenetet várunk, Mohos Gábor atyától, a legifjabb magyar püspöktől pedig prófétai szavakat a szentmisében!
  Sekrestyében vagy Piti Magdolnánál lehet jelentkezni.
 6. Egyházmegye hivatásgondozó programja, 2019. augusztus 16-18-ig, Ópusztaszeren. 15 és 20 év közötti fiúkat várunk az ún. Pusztai Napokra, mely egy lelki hétvége lesz fiúk számára.
  A Pusztai Napok víziója az, hogy mély hit nélkül nem teremnek hivatások. A táborban olyan közeget teremtünk, mely férfi mintát és közösséget ad a hitben. Várják a fiatalok jelentkezését.
  Kovács Zoltán hivatásreferens, káplán
 7. 2020 szeptemberétől indul Budapesten a francia Jeunesse-Lumiere egy éves bentlakásos katolikus missziós iskolának a magyar változata, melyben komoly képzési és elmélyülési lehetőséget szeretnénk adni azoknak a fiataloknak, akiknek Krisztus evangéliuma van az életük középpontjában, és hivatást éreznek arra, hogy átadják másoknak is az örömhírt. A francia iskola vezetőjének, Daniel-Ange atyának a meghívására 5 magyar fiatal megy ki most ősztől Franciaországba, ők indítják be majd 2020-tól itt nálunk ezt az evangelizációs, missziós iskolát. Végső soron nem más ez, mint noviciátus a keresztény életre, az életszentségre, Isten Országa örömhírének ünneplésére és továbbadására.
 8. ISKOLATÁSKA MENTÉS: a karitász szervezésében az őszi iskolakezdés megkönnyítéséhez gyűjtünk jó állapotú iskolatáskákat, tolltartókat, tanszereket. Adományokat ide a Jézus Szíve plébániára hozzuk és a karitász tagjai gondoskodnak a szegényekhez való eljuttatásáról.
 9. Elhunyt szeretteinkért és élőkért is lehet szentmise szándékot kérni.

Jövő heti miserend

Jézus Szíve templom

Július 28. vasárnap8 óraÉvközi 17. vasárnap, Szent Mártaorgonás mise+T. Lajos +D. Anna +Unokái: Tündike és Lalika
Július 29. hétfő18 óranépének+Emília édesanyáért, Emília lányáért, +Pál
Július 30. kedd18 óranépénekMárton és András szabadulásáért, gyógyulásáért, világosságért, védelemért, Szentlélek vezetéséért és jó feleségért.
Július 31. szerda7 óraLoyolai Szent Ignácorgonás mise
Augusztus 1. csütörtök7 óraLiguori Szent Alfonz Mária püspök és egyháztanítónépénekBenő családjáért, édesanyjával való kapcsolatáért, meg nem született testvéreiért.
Augusztus 2. péntek7 óraorgonás miseO. K. István családjáért, gyógyulásért és megtéréséért, Marian gyógyulásáért
Augusztus 3. szombat18 óraSzűz Mária szombati emléknapjaorgonás mise
Augusztus 4. vasárnap8 óraÉvközi 18. vasárnap, Vianney Szent János Mária áldozópaporgonás mise

Kórház kápolna

Július 28. vasárnap18 óraÉvközi 17. vasárnap, Szent Mártaorgonás mise
Augusztus 4. vasárnap18 óraÉvközi 18. vasárnap, Vianney Szent János Mária áldozópaporgonás mise