Hirdetés 2019.09.08.

 1. Elkezdődött a 2019/20-as tanév, a mai szentmisében kértük az egész évre az Isten áldását, hogy a fiataljaink az új tanévben szorgalmas munkával gyarapíthassák tudásukat, igazság ismeretében növekedhessenek. Bátorítom a kedves szülőket, hogy Isten előtti felelősséggel tudják nevelni a rájuk bízott gyermekeket. Ebben az évben három hitoktató fog egyházközségünkben dolgozni. Az iskolai hittant Szépéné Balogh Szabó Katalin és Rózsa Renáta végzi főállásban a városunkban. Szecskó Stefánia most végzett a teológián: ifjúsági hittant és a kicsikkel játékos foglalkozást tart a plébánián. Várjuk 8. osztályból kimaradtakat és gimnáziumba vagy egyetemre járókat ifjúsági hittanra. Másik csoport kicsikkel való foglalkozásra, ovisokat és az 1-2 osztályos gyerekeket varjuk.
 2. Szeptember 10-én, kedden 16 órakor NCD találkozó lesz. Várjuk szeretettel az
  egyházközségért tenni vágyókat.
 3. Szeptember 14-én, szombaton az esti szentmise elmarad, ekkor a Szent Anna templomban vehetünk részt szentmisén.
 4. Családnapot tartunk itt a plébánián szeptember 15-én vasárnap a reggeli szentmise után. Várjuk a családokat. A felnőtteknek előadás lesz, a gyerekeknek kézműves foglalkozás és játék, ebéddel fejeződik be a program. A jelentkezést Juhászné Romhányi Csilla és Páger Beáta fogadja. /Ebéd miatt kérjük a jelentkezést mielőbb, kedd estig./
 5. Kirándulást szervezünk FALLÓSKÚTRA szeptember 22-én vasárnap. Innen a Jézus Szíve templom elől indul a busz reggel 6 órakor /várható visszaérkezés este 7 óra/ Jelentkezés minél előbb, mert az idő már rövid.
 6. „Szüntelen Pünkösd” címen szeptember 28-án, szombaton 15 órai kezdettel újra indul a lelki délután. Program: Dicsőítés, Tanítás, Közbenjárás, Szentmise. /15-19 óráig./ Várjuk szeretettel az imádkozni vágyókat, legyünk az Úr jelenlétében.
 7. 3 napos lelkigyakorlat lesz itt templomunkban október 4-5-6-án. Részletek a plakáton található.
 8. 2019. október 26-án, szombaton tartják a Magyar Katolikus Karizmatikus Megújulás 28. Országos Konferenciáját az Újpesti Jégpalotában. Erre még lehet jelentkezni, a sekrestyében vagy Piti Magdolnánál az irodában, kedden és csütörtökön.
 9. Szeptember 22-én 8 órai szentmisében a jubiláns házasok miséje lesz, aki szeretne hálát adni Istennek, az jelentkezzék a sekrestyében.
 10. Elhunyt szeretteinkért és élőkért is lehet szentmise szándékot kérni.

Jövő heti miserend

Jézus Szíve templom

Szeptember 8. vasárnap8 óraÉvközi 23. vasárnaporgonás miseAndrás gyógyulásáért
Szeptember 9. hétfő18 óranépének
Szeptember 10. kedd18 óranépének
Szeptember 11. szerda7 óraorgonás mise
Szeptember 12. csütörtök7 óranépének
Szeptember 13. péntek7 óraorgonás mise
Szeptember 14. szombat
Szeptember 15. vasárnap8 óraÉvközi 24. vasárnaporgonás mise

Kórház kápolna

Szeptember 8. vasárnap18 óraÉvközi 23. vasárnaporgonás miseTanuló ifjúságért
Szeptember 15. vasárnap18 óraÉvközi 24. vasárnaporgonás mise