Hirdetés 2019.10.27.

 1. Október hónapban a szentmisék előtt (35 perccel) imádkozzuk közösen a rózsafüzért.
 2. A plébánián ifjúsági hittanra várjuk a fiatalokat.
 3. Az ovisokat és az első-második osztályosokat játékos foglalkozásra várjuk a plébánián.
 4. Október 28-án hétfőn 9 órára hívjuk a testvéreket, a magzati rózsafüzért imádkozni és az abortusz megszüntetéséért ajánljuk fel az áldozatainkat.
 5. A keresztény Pedagógus Társaság szervezésében Pál Feri atya tart előadást „Fordulat a változás kulcsa” címmel 2019. október 28-án, hétfőn, 19.00 órától a Dr. Papp László Városi Sportcsarnokban. Jegyek kaphatók a helyszínen 1800.-Ft-ért valamint elővételben 1500,- Ft- ért a plakáton feltüntetett helyeken.
 6. November 1-je parancsolt ünnep, munkaszüneti nap. E napon a Bánomháti temetőben 14 órakor halottak napi megemlékezést tartok.
 7. Teljes búcsút nyerhetünk a tisztítótűzben szenvedő hozzátartózónkért: ha november 1-től 8-ig áhítatos lélekkel temetőt látogatunk, s legalább lélekben imádkozunk az elhunytakért (mind a nyolc napon elnyerhető), ha halottak napján, november 2-án templomot vagy kápolnát áhítattal meglátogatunk, s egy Miatyánkot és egy Hiszekegyet elimádkozunk. Szentgyónást végzünk és áldozunk.
 8. Imaszándékainkat leírhatjuk egy kis lapra és bedobhatjuk egy kihelyezett dobozba. Imaszándék dobozba helyezett kérésekért fogunk imádkozni, és a hét egy napján, csütörtökön mondok ezekre a szándékokra szentmisét.
 9. Az egyháztanács ötéves mandátuma lejárt. November végéig új választáshoz kérem, egy kis lapra írjuk le, kit szeretnénk látni a képviselő testületi tagok között, és dobjuk be az álló perselybe.
 10. Az esti szentmisék 17 órakor kezdődnek az óra átállítása után.
 11. Jézus Szíve templom sekrestyéjében lehet Szentírást, kalendáriumot, naptárokat vásárolni.
 12. Elhunyt szeretteinkért és élőkért is lehet szentmise szándékot kérni.

Jövő heti miserend

Jézus Szíve templom

Október 27. vasárnap8 óraÉvközi 30. vasárnaporgonás mise
Október 28. hétfő17 óranépének+K. István és +Sz. Emília l. ü.
Október 29. kedd17 óranépének+H. István és +Sz. Veronika l. ü.
Október 30. szerda7 óraorgonás miseIbolya és gyermekeiért, Márton be tudja fogadni Isten szeretetét, András szabadulásáért, gyógyulásáért és jó feleségért.
Október 31. csütörtök7 óranépének+B. Lajos és +B. Valéria l. ü.
November 1. péntek7 óraMindenszentekorgonás mise+R. György +R. Ilona és K. Margit l. ü.14 órakor a Bánomháti temetőben halottak napi szertartás
November 2. szombat17 óraorgonás miseÖsszes elhunyt lelki üdvéért
November 3. vasárnap8 óraÉvközi 31. vasárnaporgonás mise+P. István +V. Erzsébet l. ü.

Kórház kápolna

Október 27. vasárnap18 óraÉvközi 30. vasárnaporgonás miseK. Emese élt egy napot. M. A. vegye gondviselő szeretetébe adja neki atyai és anyai szeretetét.
November 3. vasárnap17 óraÉvközi 31. vasárnaporgonás mise