Hirdetés 2019.12.01.

 1. Ma advent első vasárnapjával egy új egyházi év kezdődött.
 2. Krisztus Király tiszteletére, gyermekáldásért és az abortusz megszüntetéséért végzett imákat köszönöm mindazoknak, akik erre a szándékra imádkoztak.
 3. Gyermekek szombaton adventi koszorút készítettek, advent vasárnapjain gyújtsuk meg a rajta levő gyertyákat és a család együtt elmélkedjen Jézus érkezéséről.
 4. December 2-tól, hétfőtől a szentmisék reggel 6 órakor kezdődnek (kivéve a lelkigyakorlat)
 5. December 5-én és 12-én 16.30-tól Bibliaóra lesz. Várjuk szeretettel az érdeklődőket.
 6. Adventi lelkigyakorlatunk december 6-án, pénteken a 17 órakor kezdődő szentmisében lesz. Jakab Zoltán atya lesz a szónok. Gyóntatás már 16 órától lesz, kérném a kedves híveket, hogy jöjjünk és végezzük el a szentgyónásunkat, hogy az adventi időben is minél többször áldozhassunk. Szombaton a Szent Anna templomban lesz az atya. Ezért mi átmegyünk, és ott veszünk részt a szentmisén. A Jézus Szíve templomban vasárnap reggel negyed nyolctól még lesz gyóntatás a szentmise kezdéséig.
 7. Karitász doboz advent folyamán ki lesz helyezve, adományainkat a rászorulóknak ebbe helyezzük. Tartós élelmiszert is gyűjtünk a rászorulóknak. Ide hozzuk a sekrestyébe.
 8. Egyházközség képviselő tagjai december 8-án a szentmise után választják meg a tisztségviselőket.
  Hordozzuk imáinkban az új egyháztanácsot, hisz a mi ügyeinket is képviselik.
 9. 2019. december 14-én 16 órától a Szentesi Lajtha László Alapfokú Művészeti Iskola Adventi koncertje lesz a Jézus Szíve templomban. Előtte 15 órától odaadhatjuk Jézusnak bűneinket a szentgyónásban. Várjuk a gyermekeket és a szüleiket, nagymamákat, nagypapákat.
 10. December 15-én vasárnap 14-18 óráig „Szüntelen Pünkösd” lesz a kápolnában.
 11. Karácsony este, az egyedül élőket, akik nem tudnak családban ünnepelni, szeretettel meghívom egy vacsorára és közös beszélgetésre. Közös ünneplés 18-23 óráig, az éjféli szentmiséig tart. Aki szeretne eljönni, kérem, jelezze szándékát december 15-ig, hogy tudjam, hány vendégre készüljek.
 12. Csütörtöki napokon az imadobozba helyezett szándékért is mondom a szentmisét. Kérem Istent, hogy a szándékával megegyező kéréseket hallgassa meg.
 13. Jézus Szíve templomban lehet vásárolni Szentírást, kalendáriumot, naptárokat, érmeket, rózsafüzéreket.

Jövő heti miserend

Jézus Szíve templom

December 1. vasárnap8 óraAdvent I. vasárnapjaorgonás mise8. Lovrenszki, Tóth, Marity, Baranyi, Pestenac, Drudjev élőkért, bűneik bocsánatáért
December 2. hétfő6 óranépének9. Lovrenszki, Tóth, Marity, Baranyi, Pestenac, Drudjev élőkért, bűneik bocsánatáért Utána 17 órakor szentségimádás
December 3. kedd6 óranépénekÁron és Emánuel hivatásáért
December 4. szerda6 óraorgonás mise
December 5. csütörtök6 óranépénekFeri és Dorka és gyermekeiért
December 6. péntek17 óraorgonás miseOda tudjuk ajándékozni a szívünket az IstennekLelkigyakorlat a szentmisében
December 7. szombatA Szent Anna templomban 17 órakor lesz lelkigyakorlatos szentmise.
December 8. vasárnap8 óraAdvent II. vasárnapjaorgonás miseAndrás és Márton gyógyulásáért és szabadulásáértLelkigyakorlat

Kórház kápolna

December 1. vasárnap17 óraAdvent I. vasárnapjaorgonás miseAndrás és Márton gyógyulásáért és szabadulásáért
December 8. vasárnap17 óraAdvent II. vasárnapjaorgonás mise