Hirdetés 2020.01.24.

  1. Ma véget ér a keresztények egységéért az imahét. Az elmúlt héten mindennap imádkoztunk a keresztények közeledéséért. Két szentmisét is felajánlottam erre a szándékra. Ma van Isten Igéjének ünnepe, olvassuk a Szentírást!
  2. Köszönöm az imát hazánk lelki megújulásáért és a hazánkban elkövetett bűnök engesztelésére mondott imákat.
  3. Január 27-én, szerdán 9 órakor az abortusz megszűnéséért és a magzatokért imádkozni hívjuk a testvéreket.
  4. Január 28-án, csütörtökön a 8 órás szentmise után 35. alkalommal imádkozunk a hazánkban elkövetett bűnök engeszteléséért a sekrestyében. Szeretettel várunk mindenkit.
  5. Bibliaóra január 28-án, csütörtökön 16.30-kor lesz a plébánián.
  6. Február 2-án, kedden Gyertyaszentelő Boldogasszony ünnepe. Gyertyát szerezzük be és hozzuk el, hogy legyen szentelt gyertyánk saját házunkban.
  7. Február 11-én a betegek világnapja lesz. Erre készülve hívunk össze imádkozni akarókat január 30-án, szombaton 15 órától a betegekért és szenvedőkért. Nagy Edit szeretettel várja a testvéreket erre az alkalomra a plébánia nagytermébe.
  8. A betegek világnapja alkalmából a gyermekek rajzpályázaton vehetnek részt, Jézus meggyógyít címmel. Az ezzel kapcsolatos rajzokat a hittanos gyerekektől és a hívekhez tartozó gyerekektől szeretettel várjuk és kérjük leadni a szent misék után a sekrestyében február 7-ig. a hívek által megszavazott három legszebb rajz készítőjét díjjal jutalmazzuk február 14-én vasárnapi szentmisén.
  9. Keresztelésre és házasságkötésre lehet jelentkezni.
  10. Imádkozzunk a hittanos gyermekekért, hogy vágyódjanak Jézus megismerésére és a vele való találkozásra a szentségekben.

Jövő heti miserend

Jézus Szíve templom

Január 24. vasárnap8 óraIsten Igéjének vasárnapjaorgonás mise+H. Pál és felesége Emília lü.Ma véget ér a keresztények egységéért az imahét.
Január 24. vasárnap17 óraIsten Igéjének vasárnapjaorgonás mise„Celementina mise” 5 Az ártatlan: JÉZUS eltemetése tiszteletére bemutatva… B. István szabadulásáért és gyógyulásáért, Családtagok megtéréséért és hitre jutásáért
Január 25. hétfő17 óraSzent Pál megtérésenépének+Sz. Pál és Mária +B. Pál és Sára lü.
Január 26. kedd17 óraSzent Timóteus és Szent Titusznépének6. JÉZUS feltámadása és mennybemenetele tiszteletére bemutatva…
Január 27. szerda8 óraorgonás mise7. Hálaadás
Január 28. csütörtök8 óraAquinói Szent Tamás áldozópapnépénekA meg nem született magzatokért és hozzátartozóikért Magyarországon.
Január 29. péntek8 óraorgonás mise
Január 30. szombat17 óraorgonás mise
Január 31. vasárnap8 óraÉvközi 4. vasárnaporgonás mise
Január 31. vasárnap17 óraÉvközi 4. vasárnaporgonás miseA betegek gyógyulásáért

Kórház kápolna

(nincs szentmise)