Hirdetés 2020.02.07.

 1. Február 10-én nem lesz szentmise a Jézus Szíve templomban, Szent Anna templomban lesz.
 2. Február 11-én, csütörtökön a betegek világnapja lesz. Imádkozzunk a szenvedő és beteg embertársainkért.
 3. Betegek Világnapja alkalmából a plébánia rajz pályázatot hirdet, a hittanosok számára; „Jézus gyógyít” címmel. A munkák bármilyen technikával készülhetnek, A4-es méretben. Az elkészült alkotásokat a sekrestyében lehet leadni febr. 11-ig /vagy a hittanórán/. Az alkotások febr. 11. – és 14. között a Templomban lesznek kiállítva. Az eredmény hirdetésében, ami febr. 14-én szentmise végén lesz. Az első 3 díjazott értékes jutalomban részesül.
 4. Febr. 13-án „farsang farkán” pedig kis környékbeli kirándulásra, természetben való sétára hívjuk a természet szépségében gyönyörködni szerető „gyerekeket, ifjakat, és véneket” egyaránt. Találkozzunk a
  Templom előtt 13h – kor! A visszaérkezést legkésőbb 15h-ra tervezzük, mert ezen a napon is szeretettel várjuk a résztvevőket egy finom ebédre a plébánián. A részvételi szándékot kérjük febr. 10-ig jelezni!
 5. Február 11. csütörtökön a 8 órás szentmise után a 37. alakalommal hívjuk a testvéreket a többletengesztelő imaórára hazánkért.
 6. Február 12-én pénteken a 8 órás szentmise után Fatimai imaórát tartunk, alatta lehet szentgyónást végezni a betegek kenete felvételére készülve.
 7. Február 13-án, szombaton az esti szentmise előtt 16 órától vendéggyóntató lesz, Turi Kiss István atya Csongrádról. Addig áll rendelkezésre, amíg lesznek a sorban. Éljünk a lehetőséggel.
 8. Február 14.-én 8 órai szentmisében lesz a szentség kiszolgáltatás, a betegek kenete feladása. Ez a nap egyben könyörgő nap a világ éhezőiért.
 9. Február 17. hamvazószerda, nagyböjt kezdete. Szigorú böjti nap.

Jövő heti miserend

Jézus Szíve templom

Február 7. vasárnap8 óraÉvközi 5. vasárnaporgonás miseMárton születésnapján hálaadás gyógyulásáért, tanulmányaiban és életútján kapott segítségért.
Február 7. vasárnap17 óraÉvközi 5. vasárnaporgonás mise
Február 8. hétfő17 óranépénekMária és családja tisztulásáért, testi-lelki gyógyulásáért
Február 9. kedd17 óranépénekMária és családja tisztulásáért, testi-lelki gyógyulásáért
Február 10. szerda
Február 11. csütörtök8 óranépénekMária és családja tisztulásáért, testi-lelki gyógyulásáért
Február 12. péntek8 óraorgonás mise
Február 13. szombat17 óraorgonás mise11 óra: keresztelés
Február 14. vasárnap8 óraÉvközi 6. vasárnap, betegek keneteorgonás miseR. M. Bálint és neje Sz. Julianna és fiúk Bálint lelkük üdvéért. Betegek gyógyulásáért.
Február 14. vasárnap17 óraÉvközi 6. vasárnaporgonás miseA betegek gyógyulásáért.

Kórház kápolna

(nincs szentmise)