Hirdetés 2020.06.07.

 1. Minden csütörtökön 8-9.30-óráig, engesztelő imát mondunk magyar hazánkért itt a templomban.
  A rendszerváltáskor is hosszú ideig imádkoztak és ennek köszönhetően vér nélkül zajlott le az átalakulás, most is ilyen összefogásra van szükség. Jöjjünk minél többen imádkozni.
 2. Gyerektábort szervezünk június 16-25 között, egy három napos és egy ötnapos tábort a Dózsa háznál. A hitoktatók már meghirdették, várjuk a jelentkezőket.
 3. Templomunk búcsúja: 2020. június 20-án, szombaton 18 órakor lesz, ünnepi szentmisét Máté János atya, Szeged-Tápé plébánia kormányzója mutatja be.
 4. Ráhangolódásként 16 órakor előadást tart a szív nemességéről, majd 17 órától 45 perces szentségimádás lesz, alatta gyóntatás. A szentmise végén körmenet lesz, Jézus megáldja a várost és lakóit és a jelenlévőket. Szeretettel várunk minden érdeklődőt.
 5. Június 20-án, szombaton 13-15.30-ig SZÜNTELEN PÜNKÖSD. Várjuk szeretettel, azokat, akik szeretnék dicsérni az Urat, Jézus Szentséges szívét.
 6. A búcsúra a vendéglátáshoz sütemény felajánlásával járulhatunk hozzá. Előre is köszönjük.
 7. Július 4-én, szombaton 9.45 órától egy napos Cursillós lelki nap lesz, Serfőző Levente atya tartja. Várunk mindenkit szeretettel.
 8. Most már a kertekben is sok szép virág van, aki szeretne a templomnak felajánlani, az szerda estig jelezze szándékát Kutiné Veronkánál. Ha nincs felajánlás, akkor még csütörtök reggel a piacon meg tudjuk vásárolni.
 9. A püspök Úr a következő rendelkezéseket hozta az egyházmegye területére vonatkozóan:
  2020. június 14-től, Úrnapjától kezdődően a hívek számára a szentmise látogatása kötelező. Azonban a szentmisén való részvétellel kapcsolatban az általános morális elvek továbbra is érvényesek, vagyis idősebb, veszélyeztetett, illetve beteg testvéreinkre, továbbá azokra, akik kötelességüket teljesítik, a kötelezettség nem vonatkozik.

  Az általános feloldozás lehetősége megszűnik.
  A szentmisén a maszk használata nem kötelező. Fertőtlenítő szerek alkalmazásának lehetőségét továbbra is biztosítani kell. Perselyezés továbbra is az ajtónál elhelyezett kosarakban lehetséges. Áldoztatás továbbra is csak kézben történhet. Az áldoztató fertőtlenítse a kezét. A szenteltvíztartó továbbra is üres. +
  Úrnapi és búcsúi körmenetet lehet tartani a templomon kívül.
  Esküvők, keresztelők tarthatók a távolság megtartásával.
  Elsőpéntekesek látogatása lehetséges a szabályok betartásával.
  A ravatalozók szűk volta miatt továbbra sem lehetséges azok használata.
  Minden eseményen hívjuk föl a figyelmet a távolság megtartására.

Jövő heti miserend

Jézus Szíve templom

Június 7. vasárnap8 óraSzentháromság vasárnapjaorgonás miseKlementina 5: Az ártatlan: JÉZUS eltemetése tiszteletére bemutatva, Mária, András, Viktória, Krisztián, Balázs, Milán, és Zalán, László, Krisztina szükséges kegyelmekért.
Június 7. vasárnap18 óraSzentháromság vasárnapjaorgonás miseKlementina 6: JÉZUS feltámadása és mennybemenetele tiszteletére bemutatva, …
Június 8. hétfő18 óranépénekHálaadás
Június 9. kedd18 óranépének
Június 10. szerda8 óraorgonás mise
Június 11. csütörtök18 óranépének
Június 12. péntek8 óraorgonás mise
Június 13. szombat18 óraorgonás mise
Június 14. vasárnap8 óraÚrnapjaorgonás mise
Június 14. vasárnap18 óraÚrnapjaorgonás mise

Kórház kápolna

(nincs szentmise)