Hirdetés 2020.08.30.

 1. A Harmonikus Család Csoport következő találkozója 2020.09.24-én (csütörtökön) 18 órakor lesz a plébánián.
 2. Szeretetláng imaóra ideje megváltozott: Szeptember 2-án, szerdán a 7 órás szentmise után lesz, a Jézus Szíve templomban.
 3. Szeptember 3-án, csütörtökön a 7 órás szentmise után többletengesztelő imaórára hívjuk a testvéreket. A 14. alkalommal imádkozunk hazánk bűneinek engesztelésére.
 4. Zarándoklat: 29-én volt MÁRIAPÓCSRA
 5. Szeptember 6-án 8 órakor tanévnyitó szentmise. Kérjük a Szentlelket a következő tanévre a gyermekek, a tanárok, szülők számára. Nagy János kántort, zenetanárt, művész urat 80-adik születésnapja alkalmából köszöntjük és kívánunk neki jó egészséget, Isten áldását még a további életére.
 6. 3 napos cursillo Szentesen a Jézus Szíve plébánián. 2020. szeptember 18-19-20-án.
  Előadás: pénteken 16.30 órától, szombaton 10 órától és 14 órától, vasárnap 9.30 órától.
  Szentmise, kiscsoportos beszélgetések, tanúságtétel, szentségimádás, közös étkezés. Vasárnap 14.30 órától záró értékelés, áldás! Részvétel ingyenes, regisztrációhoz kötött. A program itt olvasható.
  Jelentkezés: szept. 12-ig.
  Információ: vikibegmcnedek@gmgmcail.com vagy: pitigmcm@freegmcmail.hu Tel: 30/57gmc57-670
  Mindenkit szeretettel várunk!
 7. Mária kurzus október 1.2.3.4. Csütörtök, péntek, szombat, vasárnap, négy napos, egy nap szabadságot kell csak keresni. Hozzuk meg az áldozatot!
  Vezeti: Barta Angéla, a Szent András iskola szervezésében. Bibliamagyarázatot szokott tartani a Bónum TV-ben.
 8. Hálaadó közös imára hívom a híveket: 1970-ben, 50 évvel ezelőtt tett esküt Dr. Dinnyés Ilona és Dr. Szerb János orvossá avatásuk alkalmával. Mára aranydiplomások lettek.
  Megköszönik a Teremtőnek, hogy Hyppokrateszi esküjükhöz hűek tudtak maradni. Az eltelt évek alatt tapasztalták a Jó Isten támogatását. Gyógyító munkájuk során, a problémás esetekben imáik meghallgatásra találtak.
  Továbbá köszönik, hogy ugyancsak 50 évvel ezelőtt, ezen az augusztus végi napon, a Szegedi Dómban, Isten színe előtt tett házassági fogadalmukat meg tudták tartani. Kitartottak egymás mellett jóban-rosszban, egészségben-betegségben.
  Segítsünk a hálaadásban, mondjuk együtt: Imára kulcsoljuk két kezünk,
  Köszönünk mindent Istenünk, Kérjük, továbbra is légy velünk! Amen.

Jövő heti miserend

Jézus Szíve templom

Augusztus 30. vasárnap8 óraÉvközi 23. vasárnaporgonás miseÉlő Erikáért és Családjáért: Az átok, rontás és mindenféle gonosz kötelék megszűnéséért, szabadulásért és gyógyulásért.
Augusztus 31. hétfő18 óranépénekH. Mónika családfájának gyógyulásáért
Szeptember 1. kedd18 óranépének
Szeptember 2. szerda7 óraorgonás mise
Szeptember 3. csütörtök7 óraorgonás mise
Szeptember 4. péntek7 óraorgonás mise
Szeptember 5. szombatorgonás mise
Szeptember 6. vasárnap8 óraÉvközi 24. vasárnaporgonás miseÉlő Erikáért és családjáért: átok, rontás eltörléséért, és szabadulásért, gyógyulásért

Kórház kápolna

Augusztus 30. vasárnap18 óraÉvközi 23. vasárnaporgonás mise
Szeptember 6. vasárnap18 óraÉvközi 24. vasárnaporgonás mise