Hirdetés 2022.03.20.

 1. Nagyböjtben szerdán és pénteken 7.15 órakor keresztúti ájtatosságot végzünk, utána szentmise.
 2. Nagyböjt péntekjein hústilalom van, nem helyettesíthető jó cselekedetekkel, imával.
 3. A püspöki Konferencia támogatásával a Katolikus Karitász az ukrajnai menekültek számára gyűjt adományokat/tartós élelmiszert, bébiételt, tápszert, tiszta és jó minőségű gyermek- és felnőttruhát, paplant, plédet, tisztálkodási szereket és pénzadományt. Adományaikat köszönettel fogadjuk a plébánián, vagy pénzbeli adományt a templomi karitász perselybe. A 1356-os szám hívásával, 500 Ft-tal tudunk segíteni. Ezt megtehetjük március 20-27 között.
 4. Magyar állampolgárok idén is rendelkezhetnek személyi jövedelemadójuk kétszer egy százalékáról. Katolikus Egyház: 0011számára, másik 1%-át különböző alapítványok, civil szervezeteknek. Katolikus Karitász, Evangelizáció 2000 Egyesület (adószám: 18525948-1-08).
 5. A kápolnában újra lesz szentmise bemutatás március 20-án 17 órától. Várjuk a járó betegeket és híveket.
 6. Március 24-én, csütörtökön fél négy órakor Bibliaóra lesz a plébánián.
 7. Március 27-én óraátállítás lesz, egy órával előbb kell állítani az órát. Az esti szentmisék kezdési időpontja 18 óra.
 8. Elsőáldozókat várjuk március 27-én, vasárnap a 8 órási szentmisére, utána átbeszéljük a készületet.
 9. A Püspök Atya a járványkezeléssel kapcsolatban 2022. március 7-tel a következő rendelkezéseket hozta: Maszk használata nem kötelező.
  Megmarad továbbra is a kézbe áldoztatás, a szenteltvíz tartók üresek, (a Jézus Szíve templomban van, szenzoros szenteltvíz adagoló éljünk vele és használjuk, nem kell hozzáérni, csak alátartani a kezünket és már is folyik a szenteltvíz) kézfogás továbbra sincs.

Jövő heti miserend

Jézus Szíve templom

Március 20. vasárnap8 óraNagyböjt III. vasárnapjaorgonás mise+Zs., +Sz. Margit, +fiuk István, +vejük Imre, +menyük Veronika, Zs. és Sz. család +tagjaiért. +H. Dezső, +V. Veronika, +ifj. és id. P. Sz. Mihály, veje Katalin. +T. György +H. Mária +P. Sz. Erzsébet lü. és összes élő családtagokért.
Március 21. hétfő17 óranépénekSz. Mária és férje testi-léki gyógyulásáért, Isten akarata szerint történjen minden az ő ügyükben
Március 22. kedd17 óranépénekSz. Mária és férje testi-léki gyógyulásáért, Isten akarata szerint történjen minden az ő ügyükben
Március 23. szerda7.15 óraorgonás miseKeresztút
Március 24. csütörtök17 óranépénekSz. Mária és férje testi-léki gyógyulásáért, Isten akarata szerint történjen minden az ő ügyükben
Március 25. péntek7.15 óraorgonás miseKeresztút
Március 26. szombat17 óraorgonás miseSzent József tiszteletére
Március 27. vasárnap8 óraNagyböjt IV. vasárnapjaorgonás miseErikáért születésnapja alkalmából

Kórház kápolna

Március 20. vasárnap17 óraNagyböjt III. vasárnapjaorgonás miseBetegek gyógyulásáért
Március 27. vasárnap18 óraNagyböjt IV. vasárnapjaorgonás mise+Szülők: +P. János +C. Julianna 10. évf.