Hirdetés 2022.10.16.

  1. Köszönöm a szentségimádáson, a többletengesztelő imát, papokért és a hivatásokért végzett imákat.
  2. Októberben a szentmisék előtt egy fél órával a rózsafüzért imádkozzuk. Jöjjünk minél többen és köszöntsük a Szűzanyát.
  3. 2022. október 1 és november 28. között népszámlálás lesz Magyarországon. A püspöki kar kérését tolmácsolva buzdítunk minden magyar katolikus testvérünket, hogy a népszámlálás alkalmával vallja meg a katolikus valláshoz való tartozását ily módon is megvallva hitét, Krisztushoz és az ő Egyházához való tartozását.
  4. Október 16-án, vasárnap a missziók vasárnapja. Az egyházmegyei Karitász 10.15 -11.15-ig tartós élelmiszergyűjtést hirdet, ill. a megadott számla számra pénzadományt fogad. Jézus Szíve egyházközségben: vasárnap fél 8 – fél 10 óra között, ill. a misék alakalmával, a sekrestyében fogadjuk. Az adományokat az egyházközségben fogjuk kiosztani a rászorulók részére és rezsi támogatására. Nagylelkű adományaikat köszönjük.
  5. Október 19-én, szerdán délután 16.30-kor hittankos gyermekeknek szülőértekezlet a Jézus Szíve templomban. Elsőáldozás és a bérmálás lesz a fő téma.
  6. Október 21-én, péntek 16 órakor zenés szentségimádás lesz. Várjuk szeretettel a testvéreket.
  7. 2022. október 22-én Magyar Katolikus Karizmatikus Megújulás Országos Találkozója lesz Kaposváron. Autókkal megyünk. Aki akar autóba ülve nyugodtan eljöhet.
  8. Templomunkban az álló perselybe téli fűtés biztosítására, az olaj vásárlására nyitjuk meg. Erre a célra kérjük adományaikat.
  9. Október 30-án óraátállítás, e napon három gyermek keresztelője lesz.

Jövő heti miserend

Jézus Szíve templom

Október 16. vasárnap8 óraÉvközi 29. Vasárnaporgonás mise+Sz. Emília +fia Mihályért születésnapjuk alkalmából
Október 17. hétfő18 óranépénekSz. család minden megoldandó feladatához szükséges kegyelmekért, hogy az életszentség útján haladhassanak.
Október 18. kedd18 óranépénekSz. család minden megoldandó feladatához szükséges kegyelmekért, hogy az életszentség útján haladhassanak.
Október 19. szerda8 óraorgonás mise
Október 20. csütörtök18 óranépénekSz. család minden megoldandó feladatához szükséges kegyelmekért, hogy az életszentség útján haladhassanak.
Október 21. péntek8 óraorgonás miseÉlő Orsolyáért névnapja alkalmából, Élő András unokáért 29. születésnapján, Boldog IV. Károly király tiszteletére
Október 22. szombat18 óraorgonás mise
Október 23. vasárnap8 óraÉvközi 30. Vasárnap, Nemzeti Ünneporgonás miseSzent II. János Pál pápa tiszteletére és Kapisztrán Szent János templomunk védőszentje tiszteletére

Kórház kápolna

Október 16. vasárnap18 óraÉvközi 29. Vasárnaporgonás miseBetegek gyógyulásáért.
Október 23. vasárnap18 óraÉvközi 30. Vasárnap, Nemzeti Ünneporgonás miseBetegek gyógyulásáért.