Hirdetés 2023.01.22.

  1. A mai nappal befejeződött az ökumenikus találkozó. Köszönöm a csütörtöki napon a vendégfogadásban résztvevők munkáját, szeretetét, az együtt imádkozást.
  2. Január 24. kedden a szentmise reggel 8 órakor lesz.
  3. Január 25. szerdán a háború megszűnéséért Szent József rózsafüzért imádkozni hívjuk a testvéreket a szentmise után 9 órakor.
  4. Január 26-án, csütörtökön 9 órakor a 176. Többletengesztelő imaórán hazánk lelki megújulásáért és a bűneink engeszteléséért imádkozunk.
  5. Január 27-én, pénteken a szentmise után 9 órakor az abortusz megszűnéséért imádkozzuk a magzati rózsafüzért.
  6. Január 28-án „Szüntelen Pünkösd” 15-16.30-ig lesz a sekrestyében. Várjuk szeretettel az érdeklődőket.
  7. A Pasztorális Helynökség Élet a plébánián címmel online pasztorális találkozót szervez január 26-án, 19-21 óra között, amelyen Fábry Kornél atya tart egy felvezető előadást, amelyet kiscsoportos beszélgetés követ. Részletek és jelentkezés a pasztoralis.hu honlapon.

Jövő heti miserend

Jézus Szíve templom

Január 22. vasárnap8 óraÉvközi III. vasárnaporgonás mise+Halina és Sztanjszlav gyógyulásáért
Január 23. hétfő17 óranépénekPetra, Gyöngyi, Sándor hitben, szeretetben való növekedésükért
Január 24. kedd8 óranépének+Ilona lü.
Január 25. szerda8 óraorgonás mise+K. István és +Sz. Emilia
Január 26. csütörtök17 óranépénekDávid ügyvédi irodájának védelméért. Különösen azért, hogy azok a hozzátartozók, akiket képvisel meg tudjanak bocsájtani azoknak, akik kivégezték hozzátatarozóikat, és a gyilkosok is bocsánatot nyerjenek. Dávid lelki megtéréséért. (27-9)
Január 27. péntek8 óraorgonás mise+Sz. Veronika +H. István, gyermekei: +István és +Mihály és élő Máriáért.
Január 28. szombat17 óraorgonás miseMária testi-lelki egészségéért és családja megtéréséért, lelki gyógyulásáért (10-7)
Január 29. vasárnap8 óraÉvközi IV. vasárnaporgonás miseJános és Ilona gyógyulásáért, testi-lelki szükségleteikért. Az Úr az Ő gondviselő szeretetével vegye körül őket és gyermekeiket.

Kórház kápolna

Január 22. vasárnap17 óraÉvközi III. vasárnaporgonás miseMária testi-lelki egészségéért és családja megtéréséért, lelki gyógyulásáért (10-5)
Január 29. vasárnap17 óraÉvközi IV. vasárnaporgonás miseMária testi-lelki egészségéért és családja megtéréséért, lelki gyógyulásáért (10-8)