Hirdetés 2023.01.29.

  1. Február 1-jén, szerdán 24 órás szentségimádás kezdődik. A 8 órás szentmise a kórház kápolnájában lesz. Csütörtökön reggel 6 órakor lesz a szentmise a kórház kápolnájában. Hazánk lelki-megújuláslásért és a háború megszűnéséért imádkozni hívjuk a Jézus Szíve egyházközség híveit.
  2. Február 2-án csütörtökön Gyertyaszentelő Boldogasszony és a Szeretetláng ünnepén a 6 órás szentmise után Szeretetláng imaórát tartunk a kórház kápolnában.
  3. Február 3-án, első pénteken a 8 órás szentmise után szentségimádással engeszteljük az Úr Jézust megbántott Szent Sebét.
  4. Február 4-én, első szombaton a szentmise előtt fél ötkor a Szűzanya Szeplőtelen Szívét engesztelni hívjuk a testvéreket.
  5. Február 11-e a Lourdes-i Boldogságos Szűz Mária ünnepe, egyben a betegek világnapja.
    Erre a napra a betegek kenetének felvételével készülhetünk. Szentséget felvehetik, akik valamilyen betegségben szenvednek, akár fiatalabb akár idős is. Előtte szentgyónás lesz február 11-én du. 16 órától. Aki kéri, a betegek kenetét az iratkozzon fel hátul kitett lapra. A szentség kiszolgáltatása február 12-én vasárnap de. 8 órai szentmisében lesz.

Jövő heti miserend

Jézus Szíve templom

Január 29. vasárnap8 óraÉvközi IV. vasárnaporgonás miseMária Mihály Genowefa Waclaw András
Január 30. hétfő17 óranépénekK. Mihály unokáért születésnapja alkalmából K. Sára unokáért
Február 1. kedd17 óranépének+Ilona lü.
Február 2. szerda8 óraorgonás mise+K. Gyula születésnapja alkalmából
Február 3. csütörtök6 óranépénekSzeretetláng imacsoportokért megalakulásának 19-ik évf. alkalmából az összes testvérért.
Február 4. péntek8 óraorgonás mise+Sz. Veronika +H. István, gyermekei: +István és + Mihály és élő Máriáért.
Február 5. szombat17 óraorgonás miseDávid ügyvédi irodájának védelméért. Különösen azért, hogy azok a hozzátartozók, akiket képvisel meg tudjanak bocsájtani azoknak, akik kivégezték hozzátatarozóikat, és a gyilkosok is bocsánatot nyerjenek. Dávid lelki megtéréséért. (27-10)
Február 6. vasárnap8 óraÉvközi V. vasárnaporgonás miseJános és Ilona gyógyulásáért, testi-lelki szükségleteikért. Az Úr az Ő gondviselő szeretetével vegye körül őket és gyermekeiket.

Kórház kápolna

Január 29. vasárnap17 óraÉvközi IV. vasárnaporgonás miseMária testi-lelki egészségéért és családja megtéréséért, lelki gyógyulásáért (10-9)
Február 6. vasárnap17 óraÉvközi V. vasárnaporgonás miseIbolya 3, lánya egy abortált gyermekük miatt bűneikre bocsánatot nyerjenek, gyermekek kapják meg Isten atyai és anyai szeretetét, István megtéréséért (8-7)