Hirdetés 2019.05.19.

 1. Május elsejétől a májusi litániát a szentmisék előtt 25 perccel kezdjük.
 2. Május 22-én, szerdán Szent Rita, a lehetetlen dolgok kiimádkozója tiszteletére imaórát tartunk a Szentmise után a Jézus Szíve templomban háromnegyed nyolckor.
 3. Köszönöm az NCD találkozóra megjelentek fáradozását, már van növekedés a kérdőívek értékelése alapján.
 4. Köszönöm Dr. Szerb János orvos ez évben a harmadik előadását, hasznos tanítást és útmutatást kaptak a résztvevők. Az előadás végén egy kis agapé is volt.
 5. Zarándoklatra, kikapcsolódásra indulunk május 23-án, csütörtökön reggel.
  Hat órakor indul a busz a Jézus Szíve templom elől. A busz megáll a Szent Anna templom előtt is. Cél: Harkány – Szigetvár – és Pécs megtekintése.
 6. Harmonikus család csoport május 29. 18 órakor jön, összevárják a családokat.
 7. Bibliaóra május 30-án, csütörtökön 16.30-kor tartja összejövetelét.
 8. Elsőáldozás június 2-án de. 8 órakor lesz. Gyónás szülők-gyermek részére június 1-én.
 9. Háromnapos lelkigyakorlat lesz Kunszentmártonban pályázatunk keretében, június 14-16-ig /péntektől vasárnapig/ Dr. Gál Péter atya vezetésével. Minél előbb kérjük a jelentkezést, mert a szervezéshez tudni kell a létszámot. Köszönöm a megértésüket.
 10. A templom előtti tér a városé. Az elmúlt évben az önkormányzattól kértük a templomparkoló felújítását, ígéretet kaptunk, hogy ebben az évben felújítják. Térkővel rakják most ki a templommal szemben állva a bal oldalt. Jó lenne a templom jobb oldalát is rendbe tenni, de biztató választ erre nem kaptunk.
  Május végére parkoló felújítását is jelezte a városgazdálkodás vezetője. Örülünk ennek a jó hírnek, az összes templom környéke rendben van, csak a Jézus Szíve templom eleje volt így elhanyagolva, de bízunk abban, hogy itt megújul minden.
  A templom alapzatán a műkő meg volt repedezve, így azt is leszedettem, de ennek a felújítása az Egyházat érinti, azaz nekünk kell kifizetni.
 11. A pályázatból közösségi térfejlesztésre van még annyi pénz, hogy az árkád alatt a járdát felújítsuk, az anyagot meg tudjuk, venni, de már a munkálatokat meg kell fizetni. Önerő lehet, ha mi előre felszedjük a járdát, kivágjuk a medret, és a szakember keze alá dolgozunk. Így nem vész el a pályázat adta lehetőség sem, mert az egész munkálatra nem lenne elegendő a költségvetés. Így még ez kihozható és javunkra fordíthatjuk.

Jövő heti miserend

Jézus Szíve templom

Május 19. vasárnap8 óraHúsvét 5. vasárnapjaorgonás mise
Május 20. hétfő18 óraorgonás mise+V. Sándor és +K. Margit lelki üdvéért. Emőke pszichés problémái megszűnéséért, idegrendszer gyógyulásáért, öröklődéstől mentesek legyenek a gyermekek. Miklósért is.
Május 21. kedd18 óranépénekIbolya, András, Márton, Ibolya lelki szükségleteiért.
Május 22. szerda7 óraorgonás mise+V. Sándor és +K. Margit lelki üdvéért. Emőke pszichés problémái megszűnéséért, idegrendszer gyógyulásáért, öröklődéstől mentesek legyenek a gyermekek. Miklósért is.
Május 23. csütörtök7 óranépének
Május 24. péntek7 óraorgonás mise
Május 25. szombat18 óraorgonás mise
Május 26. vasárnap8 óraHúsvét 6. vasárnapjaorgonás mise

Kórház kápolna

Május 19. vasárnap18 óraHúsvét 5. vasárnapjaorgonás mise
Május 26. vasárnap18 óraHúsvét 6. vasárnapjaorgonás mise